Tuesday, November 14, 2006


SJØRØVERØYE

I natt drømte jeg at jeg var en sjørøver. Det var en gøy drøm fylt av spenning. Først da jeg våknet oppdaget jeg baksiden av denne fantastiske medaljen, øye mitt trengte en lapp på orntlig. I løpet av natta hadde det ene øyet på mystisk vis hovdet opp, og blitt rødt (se bildet). Hva kan ha skjedd?

9 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jeg tror nok at inntrykket fra drømmen var så stort at det manifesterte seg fysisk ved at du fikk et rødt øye. Nå må du bare få deg en lapp på øyet!

2:41 AM  
Blogger Qvilio said...

Det du har fått heter Piratus Symptomus, bedre kjent som sjørøversyken og kommer av for mye fantasering rundt sjørøveryrket. Den beste kuren er to uker med øyelapp. Gjør du ikke det kan du risikere å våkne med trefot!

2:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det var ole lukkøye som ikke nøyde seg med å strø litt drømmestøv i øyet. Han hadde vært på tungfylla i helga og måtte rett og slett legge fra seg en hysterisk sinna demon i den høyre øyet ditt..

2:49 AM  
Blogger smeinrich said...

Øyebesvær her åg der!

2:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

oj! kanskje det var den pennen jeg kasta? ?! håper ikke det, Andrea.

3:47 AM  
Blogger Morten Klaussen said...

Øyelapp er hipt og kult, så dette skal du bare se på som noe positivt.

8:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

Særdeles mystisk det der;)

9:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

lål, det her va litt mystisk ja, infeksjon på øyet...kikka for my etter guttan no andrea;) håpe dokker får t paristur, det hadd vært så knall det!gla i dæ!smask ellispellis

9:23 AM  
Anonymous Anonymous said...

Skip O`hoy og splitte mine bramseil! Skur dekk, matros! Dekksgutt, bemann kanonene! Sett sjøbein, landkrabbe! Papegøya di sitter jo bare og snakker bambus! Hiv og hoy! Kjølen er lek, tett igjen med trebeinet! Ai ai, kæptn! Ta årene fatt! Land i sikte! Styrmann over bord! Gå planken! Ka gjør vel et opphovna øye? Ingenting!

12:44 PM  

Post a Comment

<< Home